Quantcast

J. Kaczynskis: negalime leisti, kad Lenkija būtų įtraukta į euro zoną

Dabartinė Lenkijos vyriausybė negali leisti, kad šalis būtų įtraukta į euro zoną. Tai antradienį Gdanske per rinkimų kampanijos renginį pareiškė valdančiosios Teisės ir teisingumo partijos lyderis Jaroslawas Kaczynskis.

Jo manymu, dabartiniame ekonomikos plėtros etape Lenkija nepasirengusi priimti bendros valiutos.

„Euro zona šiandien yra stagnacijos forma. Joje prognozuojamas tik 1,1 proc. augimas. O mūsų šalies prognozė – 4 proc., gal net apvyks pasiekti 5 proc. Negalime leisti, kad mus įtrauktų į tą zoną. Turime nuo jos gintis, o tai – tiek Lenkijos vyriausybės, tiek Europos Parlamento uždavinys“, - teigė J. Kaczynskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
Lenkai nebalsuoja už alaus butelį,ar maišiuką skalbimo miltelių.Lenkai nelenda euro subinėn,kaip Lietuvos jankiškos marjonetės.Jiems svarbus lenkų likimas ir laimė.

Europietis

Europietis portretas
Anonimui tau tik fekalijas vezti,mulki.

Anonimas

Anonimas portretas
Šalys įtodamos į Europos sąjungą pasirašo kad įves eurą tai įstojimo sąlyga, gudresnis šalys kaip skandinavai suderino kad isivesite eurą kaip referendumu pritarė piliečiai mūsų Kaušai to nederino tik sutiko kaip ir lenkų glušiai o dabar vėjus kelia užsuka eurų čiaupą apipila baudomis ir pasibaigs sudlenkiu sustrumas.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių