Quantcast

J.-C. Junckeris: „Brexit“ sutartis negali būti pakeista

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigiantis Europos Komisijos pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris (Žanas Klodas Junkeris) ketvirtadienį pareiškė naujajam Jungtinės Karalystės ministrui pirmininkui Borisui Johnsonui (Borisui Džonsonui), kad Europos Sąjungos pareigūnai neturi mandato iš naujo derėtis dėl „Brexit“ sutarties.

Jiedu kalbėjosi telefonu pirmąkart nuo B. Johnsono prisaikdinimo. Naujasis Didžiosios Britanijos lyderis žada išvesti savo šalį iš ES spalio 31-ąją – su oficialia išstojimo sutartimi arba be jos.

„Pirmininkas Junckeris išklausė, ką turėjo pasakyti ministras pirmininkas Johnsonas ir pakartojo ES poziciją, kad [pernai suderinta] Išstojimo sutartis yra geriausia ir vienintelė įmanoma sutartis, kaip numato ES Tarybos rekomendacijos“, – po šio pokalbio pranešė J.-C. Junckerio biuras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tas "vaiduoklis" dar nedingo is ES parlamento? Kas tokius ten laiko?

Cha

Cha portretas
Niekur tu nesidesi suses prie apvalo stalo trys rabinai ir nutars ka daryti prie ko cia jus kazkieno statytojai ir nusileisit tiek kiek reikes jei tokie kieti esat tai ismeskit be sutarties kam tas zaidimas kelinta karta tas nuolaidas duodat ir dar duosit tam data ir nukelta kad savi graziai susitartu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių