Quantcast

J. Bidenas: už bankų žlugimą atsakingiems asmenims teks atsakyti

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) sekmadienį pažadėjo patraukti atsakomybėn asmenis, atsakingus už bankų „Silicon Valley Bank“ (SVB) ir „Signature Bank“ žlugimą, siekdamas patikinti amerikiečius, kad jų indėliai yra saugūs.

„Esu tvirtai pasiryžęs reikalauti, kad už šią netvarką atsakingi asmenys prisiimtų visą atsakomybę, ir toliau... stiprinti didesnių bankų priežiūrą ir reguliavimą, kad tokia padėtis nepasikartotų“, – pareiškime sakė J. Bidenas.

„Amerikos žmonės ir Amerikos įmonės gali būti tikri, kad jų indėliai bankuose bus prieinami, kai jų prireiks“, – pridūrė prezidentas, savo komentarą taip pat paskelbęs socialiniame tinkle „Twitter“.

J. Bidenas taip pat sakė, kad pirmadienio rytą planuoja kalbėti apie JAV bankų sistemą, norėdamas nuraminti amerikiečius po SVB ir „Signature Bank“ žlugimo.

„Kalbėsiu apie tai, kaip išlaikysime atsparią bankų sistemą, kad apsaugotume mūsų istorinį ekonomikos atsigavimą“, – sakoma sekmadienio vakaro pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>> ne istorinis Bideninis atsigavimas -o visiskas finansin

>>>> ne istorinis Bideninis atsigavimas -o visiskas finansin portretas
Kur jau ne, vanga. Vatnikai kacapai pranasauja tai jau virs 80 metu. Jau tuoj bus, jau tuoj zlugs. Greiciau jau dar viena karta rusijos imperija zlugs.

o

o portretas
atsakys 1 tai jis pats arba pripazins neveiksniu tai atsakomye nes visa globalsaika kuri ji ligoni neteisetai /rinko/ pasikviesdami i talka AA sielas tai jau buvo irodyta ???===

taip???????

taip??????? portretas
???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių