Quantcast

J. Bidenas ruošiasi prezidento rinkimams: sakiau jums, mano planas – vėl kandidatuoti

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) penktadienį išvykdamas iš Airijos sakė, kad gana greitai paskelbs sprendimą, ar kandidatuos 2024 metų prezidento rinkimuose.

„Aš jau paskaičiavau. Apie tai paskelbsime palyginti greitai. Tačiau kelionė čia tik sustiprino mano optimizmo jausmą dėl to, ką galima padaryti“, – sakė jis žurnalistams ir pridūrė: „Sakiau jums, kad mano planas yra vėl kandidatuoti“.

J. Bidenas šią savaitę lankėsi Šiaurės Airijoje ir Airijoje, kur minėjo Didžiojo penktadienio taikos susitarimo 25-ąsias metines ir pagerbė savo šeimos šaknis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Aktualus

to Aktualus portretas
Ar tu asile supranti ka tas pavėpes senas niekšas kalba pasidomėk kaip tas brudas su Bušu žudė irake vaikus kaip jo sunelis apiplėšė ukrus ir kaip senam parazitui reikia but poste kad suneli narkomana aferista nenuteistu Tai ir velnia aplenkes senas niekšelis ir ji paty dėl ukrijos išnaikinimo Tie kas varo bizni milijonini ukrijoje seni valdo ir sunelio byla laiko užstata Žlunga ta amerika blogio imperija pasaulyje net ir gamta ja naikina Jegu sugrius pasaulis laisviau atsikvėps Dar to pačio linkėčiau anglijai tai daugiausei užgrobusi kitas tautas šalis daugiausei turinti užgrobus koloniju daug žmoniu kenčia nuo anglo-saksu

JAVirusu

JAVirusu portretas
Oligarhatui patogesnio MUMIJO-PRANCANDENTA ir nerasti,kad tik neuzlinktu anksciau laiko,sunkoka bus rasti panasu Pacienta-Pretendenta.

> Klpd.

 > Klpd.  portretas
Super komentaras, tonuso ir juoko užtektinai. Pagarbiai : ) : ) : )
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių