Quantcast

J. Bidenas: JAV ir Izraelio ryšiai yra stipresni nei kada nors anksčiau

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas), trečiadienį atskridęs į Izraelį per savo pirmąją prezidentinę kelionę po Vidurinius Rytus, pareiškė siekiantis „tvirtesnės taikos, didesnio stabilumo, glaudesnio ryšio“.

Tai dešimtasis jo vizitas į žydų valstybę. Pirmą kartą J. Bidenas ten lankėsi 1973 metais, kai dirbo JAV senatoriaus iš Delavero poste per savo pirmąją kadenciją.

Izraeliečiai nutiesė raudoną kilimą J. Bidenui, kai šis atvyko į Tel Avivą lėktuvu „Air Force One“. Baltųjų rūmų šeimininką oro uoste pasitiko gausus būrys politikų.

„Išdidžiai galiu pasakyti, kad mūsų ryšiai su Izraelio valstybe, mano nuomone, yra gilesni ir stipresni nei kada nors anksčiau“, – kalbėjo J. Bidenas.

Izraelio premjeras Yairas Lapidas (Jairas Lapidas) apibūdino J. Bideną kaip „didį sionistą ir vieną geriausių draugų, kokių kada nors teko pažinoti Izraeliui“.


Šiame straipsnyje: Joe BidenasvizitasJAVIzraelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na ka tas senas durnius gali daugiau pasakyti kai giliai atsisedes ant sionistu b.y.b.i.o.

Anonimas

Anonimas portretas
Izraeliui absoliuciai nusispjauti ant kitu saliu iskaitant Ukraina, jie tik apie save rupinasi. O gyvi vel del to, kad JAV jau 50 metu palaiko Izraelio karini kompleksa metinemis multi-milijardinemis pasalpomis. Nutrauktu pasalpas, Izraelis su Iranu abu vienas kita sunaikintu ir butu maziau problemu pasaulyje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių