Quantcast

Izraelis griežtina karantino taisykles atvykėliams

Augant naujų COVID-19 infekcijų skaičiui, Izraelis griežtina karantino taisykles atvykėliams. Visi asmenys, įskaitant paskiepytus ir persirgusius, turės karantinuotis mažiausiai 24 valandas po atvykimo arba kol bus gautas oro uoste atlikto testo rezultatas, penktadienį pranešė Sveikatos ministerija.

Izraelyje visi atvykstantys asmenys oro uoste turi pasidaryti koronaviruso testą. Dėl pandemijos šiuo metu į šalį gali grupėmis atvykti tik ribotas paskiepytų turistų skaičius.

Visi, kas atvyks iš ypač smarkiai paveiktų šalių, turės mažiausiai dešimt dienų karantinuotis. Iki šiol paskiepytiems ir persirgusiems asmenims galiojo išimtys. Naujos taisyklės įsigalios kitos savaitės penktadienį.

Naujų COVID-19 infekcijų skaičius Izraelyje praėjusiomis savaitėmis vėl smarkiai išaugo. Sveikatos ministerijos penktadienio duomenimis, praėjusią parą nustatyta 450 naujų atvejų. Sunkių ligonių yra 39.

Dauguma naujų atvejų, oficialiais duomenimis, susiję su delta atmaina. Ji laikoma labai užkrečiama.

Izraelyje daugiau kaip 5,7 mln. gyventojų iš 9,3 mln. (daugiau kaip 61 proc.) paskiepyti pirmąja vakcinos doze. 5,2 mln. (56 proc.) yra gavę abi dozes.

Vakcinacijos kampanija Izraelyje ypač jos pradžioje buvo labai sėkminga ir greitai judėjo į priekį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel

kodel portretas
Kodęl Izraelyje, ne Izraeliečiai, o žydai???

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Ne augant, o auginant spaudoje, televizijoje. Užsakomasis biznis... Gerai politikams ir daktarams. Vieni baugina kiti žudo... Viskas pagal "normatyvus". Pinigai viska valdo. Žudikai išeina į laisvę ir t.t... Laisvė užsidaro. P. S. ILGAI SAKOMAS MELAS PAVIRSTA TIESA. (V. Leninas)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių