Quantcast

Italijos premjeras grasina vetuoti ES viršūnių susitikimo pareiškimą dėl migracijos

  • Teksto dydis:

Italijos premjeras Giuseppe Conte (Džuzepė Kontė) ketvirtadienį pagrasino vetuoti šiuo metu vyksiančio ES viršūnių susitikimo galutinį pareiškimą dėl migracijos klausimo, jei kiti lyderiai nesiims priemonių, turinčių padėti Italijai susitvarkyti su migrantų srautu.

Prieš susitikimą Briuselyje kai kurių ES šalių vadovai perspėjo, kad atsakas į migracijos krizę netgi nulemti net bloko ateitį, nes euroskeptiški judėjimai gali pasinaudoti įsiliepsnojusia įtampa dėl migracijos.

„Tai galimybė, kurios nenorėčiau svarstyti, bet jei mes pasieksime šį tašką, mano vardu neturėsime bendrų išvadų“, – į vieno žurnalisto klausimą, ar Italija vetuos pareiškimą dėl migracijos, atsakė G. Conte.

Jis pažymėjo, kad sulaukė didelio palaikymo per individualius susitikimus su ES valstybių lyderiais, bet pridūrė norįs, kad pažadai virstų veiksmais.

„Italijai reikia ne daugiau žodžių, o konkrečių faktų“, – nurodė Italijos premjeras.

G. Conte vadovaujama naujoji populistų vyriausybė kaltina Bendriją, kad ši nesidalina atsakomybe už prieglobsčio prašytojas, kurių didelė dalis nuo migracijos krizės pradžios 2015-aisiais plūsta į Italiją per Viduržemio jūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHA: "pagrasino vetuoti šiuo metu vyksiančio ES viršūnių susitikimo galutinį pareiškimą dėl migracijos klausimo, jei kiti lyderiai nesiims priemonių, turinčių padėti Italijai susitvarkyti su migrantų srautu" - prie ko čia kiti, jei juos PATYS atsiplukdot, kas čia per siekiai sabotuot kitų šalių ekonomikas ir jų socialinį gyvenimą?

Anonimas

Anonimas portretas
Nu nu, grasina kai pats sedi bankininku kiseneje. Taip sneka kol isrenka i valdzia, o po rinkimu deda bybi ant visu ir vagia kaip ir visi toliau. Jis ne Musolinis, ne Hitleris ir ne Stalinas Sie didus vyrai zmonems proto nepiso o dare kas reikalinga savo zmonems ir valstybei.

turbut

turbut portretas
turbut vykdomas ' inono planas ' greit reiks eu pervadint i afroarabieuro sajunga...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių