Quantcast

Italijos medicinos ekspertai atmeta dirbtinę koronaviruso SARS-CoV-2 prigimtį

Italijos aukštoji sveikatos taryba kategoriškai paneigė laboratorinę koronaviruso SARS-CoV-2 kilmę.

Tokias prielaidas ji pavadino „fantastiškomis“, skelbia pagrindinė Italijos naujienų tarnyba „Agenzia Nazionale Stampa Associata“ (ANSA).

„Mes atmetame teorijas [apie viruso laboratorinę kilmę], kurios atrodo kaip fantastiškas bioterorizmas. Turime absoliučiai neginčijamų įrodymų, kad SARS-CoV-2 neįmanoma pagaminti laboratorijoje. Priešingos teorijos neturi mokslinio pagrindo“, – pareiškė Italijos sveikatos apsaugos ministerijos patariamosios institucijos vadovas Franco Locatelli (Frankas Mokatelis).

Versijos apie galimą dirbtinę SARS-CoV-2 kilmę sustiprėjo po to, kai internete ir socialiniuose tinkluose pasklido pranešimų apie „Leonardo“ programą, neva įgyvendinamą nuo 2015-ųjų.

Šios teorijos autoriai skelbia apie SARS viruso modifikavimą Kinijoje eksperimentiniais tikslais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Teko skaityt apie šio viruso sandarą ir jo genezę, taip kad - grynai žmogiškai sumaniai jis buvo konstruotas. O ten kur aiškino kodėl ESĄ jis negali būt dirbtinės kilmės, tai... aiškinimas buvo DURNAS,tie 'aiškintojai' bandė paneigt viruso kūrėjų sąmoningą siekį paslėpt savo veiklos pėdsakus.

visa

visa portretas
zmonijos istorija yra zydiskas melas kaip ir sis sintetinis virusas uz pinigus ziniasklaidos ir A veikeju meluojama?...

Nigga

Nigga portretas
vis nauji sugalvoti pavadinimai tam virusui nekenkia! Nei silta nei salta kaip ji buki zmones vadina tik karantinas ir vaisai pades o ne sapaliones ir teorijos!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių