Quantcast

Italija įsileido laivus su išgelbėtais migrantais

  • Teksto dydis:

Daugiau kaip 60 jūroje išgelbėtų migrantų penktadienį išsilaipino Italijoje, nepaisant Italijos vidaus reikalų ministro Matteo Salvinio „uždarų uostų“ politikos.

36 žmonės, kuriuos prie Libijos krantų išgelbėjo Italijos karinio jūrų laivyno patrulinis laivas, buvo atgabenti į Siciliją, kai keturios Europos šalys sutiko priimti kai kuriuos iš išgelbėtų migrantų.

Dar 30 migrantų, kuriuos per atskirą operaciją išgelbėjo migrantų gelbėjimo laivas „Mare Jonio“, išlaipinti Italijos Lampedūzos saloje. Tarp jų buvo trys moterys ir vienerių metų amžiaus mergaitė.

Penktadienį, be kita ko, buvo pranešta apie nuskendusį laivą su migrantais. Laivas, plaukdamas į Italiją, nuskendo prie Tuniso krantų. 16 žmonių buvo išgelbėti, rasti trijų nuskendusių migrantų kūnai, o daugybė kitų laikomi dingusiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

E

E portretas
Cernata!

yla

yla portretas
Nauji europieciai: persoko tvora is marrocco i ispania. Immigrants in Spain / Border barriers in the Spanish enclave of Ceuta Atejo vasara. Prasidejo immigracija. Kas bus su europa? www.youtube.com/watch?v=1NSx0Fr-9Fo

Cha cha

Cha cha portretas
pvz 200 migrantu savame krante sumoka nuo 1000€ už vieta. Juroje jie netyčia skesta ir juos netyčia išgelbeja:) ir pist jie jau europoje +200 socialu išlaikitinu burnu o kitiems +200tukstančiu € Akuitelnas biznis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių