Quantcast

Ispanijos vyriausybė pasitelks kariškius kovai su koronavirusu

Ispanijos valdžia ketina pasitelkti armiją kovos su koronaviruso plitimu priemonėms kontroliuoti. Tai antradienį per spaudos konferenciją pranešė šalies premjeras Pedras Sanchezas.

„Vyriausybė ruošiasi nusiųsti į autonominius regionus kariškių“, - pareiškė jis, patikslindamas, kad omenyje turimi 2 tūkst. žmonių, kurie stebės, kad piliečiai laikytųsi karantino priemonių. P. Sanchezas neatmetė, kad jų skaičius gali būti padidintas.

Nuo koronaviruso plitimo pradžios Ispanijoje nustatyta daugiau kaip 405 tūkst. užsikrėtimo atvejų. Nuo kovo vidurio iki birželio 21 d. šalyje galiojo aukštesnio lygio parengties režimas. Ši priemonė leido apriboti gyventojų judėjimą.

Palyginti su balandžio rodikliais Covid-19 plitimo tempai Ispanijoje sulėtėjo. Vis dėlto sušvelninus apribojimus šalyje vis dažniau fiksuojami lokalūs susirgimo protrūkiai. Todėl daugelio autonominių regionų valdžia priversta vėl imtis griežtesnių karantino priemonių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kylam

Kylam portretas
Ot nieksai,gavo milijardais iš masonų visos valstybės,kad savo piliečius uždaryti,negydyti,išmarinti, sužlugdyti.kokie buki žmonės,nėra įstatymų ,kurie galėtų apriboti žmonių judėjimą.maskes tai išvis pazeminimas visų,vaidina kad rūpi žmonių sveikata,o kaip tik imunitetą numuša per maskes.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių