Quantcast

Į D. Trumpo kampanijos interneto svetainę buvo įsibrovę programišiai

Programišiai antradienį, likus savaitei iki JAV prezidento rinkimų, buvo trumpam įsibrovę į Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) rinkimų kampanijos interneto svetainę, pranešė pareigūnai.

„Ši svetainė užgrobta“, – tokia žinutė pasirodė svetainėje donaldjtrump.com, kurioje paprastai skelbiamos detalės apie mitingus ir raginama aukoti pinigų.

„Pasauliui jau gana melagienų, kurias kasdien skleidžia prezidentas“, – skelbė žinutė, kurią citavo JAV žiniasklaida.

D. Trumpo kampanijos atstovas Timas Murtaugh (Timas Murto) sakė, kad problemos greitai buvo išspręstos, jokių opių duomenų saugumas nebuvo pažeistas.

Trumpo kampanijos interneto svetainė buvo sudarkyta ir mes su teisėsaugos pareigūnais aiškinamės atakos šaltinį.

„Trumpo kampanijos interneto svetainė buvo sudarkyta ir mes su teisėsaugos pareigūnais aiškinamės atakos šaltinį“, – sakė T. Murtaugh.

JAV technologijų naujienų portalas „TechCrunch“ pranešė, kad šis įsilaužimas tikriausiai buvo suktybė siekiant surinkti monero kriptovaliutos, kurios pervedimus ypač sunku susekti.

Savo žinutėje programišiai teigė turį konfidencialios informacijos apie D. Trumpą ir jo giminaičius.

Programišiai nurodė žmonėms siųsti kriptovaliutos vienu adresu, jei jie nori šios informacijos paviešinimo, arba kitu adresu, jei jie nori, kad ji nebūtų paviešinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEABEJOTINAI - LIETUVOS SAUGUMO DARBAS

NEABEJOTINAI - LIETUVOS SAUGUMO DARBAS portretas
Šiandien Lietuva ir Lenkija pradėjo rinkti Prezidentus svetimuose valstybėse. Pradėjo nuo Baltarusijos...Pavyko - paskyrė Cichanovskają...Dabar ėmėsi Amerikos...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių