Quantcast

Per Heloviną JAV žuvo dvylikametis

Užsienio spauda praneša, kad vakar Pietų Karolinoje buvo pašautas vyras ir du jo sūnūs. Peršautas dvylikametis berniukas mirė ligoninėje.

Dienraštis „USA Today" skelbia, kad penktadienį apie 20 val. 30 min. vietos laiku viena amerikiečių šeima važiavo iš miesto šventės namo.

Pakeliui tėvas su keturiais vaikais sugalvojo stabtelti ir Helovino proga užeiti į kelis namus papokštauti. Motina liko jų laukti automobilyje.

Vos jiems priėjus prie namo, pasigirdo šūviai. Iš pradžių atėjusieji Helovino persirengėliai pagalvojo, kad tai saliutai. Pasirodė, kad jie klydo - šūviai sužeidė tėvą ir du berniukus.

Dvylikametis paauglys ligoninėje mirė, jo brolio ir tėvo gyvybėms pavojus nebegresia.

Namo, kuriame įvyko tragedija, kaimynas policijai sakė, kad šis rajonas palyginti ramus, čia gyvena daugiausia vyresnio amžiaus žmonės. Policija tiria įvykio aplinkybes. 

Lietuvoje amerikietiškas paprotys vaikščioti po namus persirengus kaukėmis Helovino metu ir prašyti saldainių, nėra populiarus. Pas mus įprasta, kad persirengėliai po namus vaikšto per Užgavėnes, prašydami blynų, tačiau Užgavėnių persirengėlių jau mažėja, nes  nemažai žmonių baiminasi į namus įsileisti nepažįstamuosius, o tokį vaikų prašinėjimą prilygina ubagavimui. 


Šiame straipsnyje: peršautasHelovinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių