Quantcast

H. Clinton apie JAV prezidento rinkimus: Rusija turi favoritę

Buvusi JAV valstybės sekretorė ir demokratų kandidatė į prezidentus 2016 metų rinkimuose Hillary Clinton (Hilari Klinton) neseniai interviu užsiminė, kad dabar Demokratų partijos kandidato statuso siekianti Tulsi Gabbard (Tulsi Gabard) yra „rusų favoritė“.

Vienoje šios savaitės tinklalaidėje H. Clinton „rusų turtu“ pavadino ir Žaliųjų partijos kandidatę į prezidentus 2016 metų rinkimuose Jill Stein (Džil Stein).

Nors Havajams atstovaujančios Atstovų Rūmų narės T. Gabard vardo nepaminėjo, H. Clinton sakė mananti, kad rusai „nusižiūrėjo kai ką, kas šiuo metu dalyvauja demokratų pirminiuose rinkimuose, ir ruošia ją būti trečiosios šalies kandidate“.

„Ji yra rusų favoritė“, – sakė H. Clinton ir pridūrė, jog rusai žino negalintys laimėti be trečiosios šalies kandidato. Jos nuomone, tokio rusų remiamo žingsnio rezultatas būtų JAV rinkėjų balsų išskaidymas, kuris padėtų Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) 2020 metais būti perrinktam.

Tame pačiame interviu ji pavadino D. Trumpą „Vladimiro Putino svajone“.

Penktadienį socialiniame tinkle „Twitter“ J. Stein apkaltino H. Clinton skleidžiant „sąmokslo teorijas savo nesėkmei pateisinti, o ne apmąstant tikrąsias priežastis, dėl kurių demokratai pralaimėjo 2016 metais“.

Tuo metu T. Gabbard penktadienį tviteryje pavadino H. Clinton „to puvinio, kuris taip ilgai kamavo Demokratų partiją, įsikūnijimu“.

Vėliau televizijai CBSN T. Gabbard sakė, kad „nesitrauks iš Demokratų partijos“ ir „nedalyvaus [rinkimuose] kaip nepriklausoma arba trečiosios partijos kandidatė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
as uz Tulsi, ji ne senelis ne juodis grazi moteris grozis isgelbes

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip kaip- kaip sena susiraukusi kumelė....dar baisesnė už vieną mūsiškį....

Alis...

Alis... portretas
parodykit kaip dabar Klinton atrodo...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių