Quantcast

Gyventojai neslepia pasipiktinimo: prekybos centruose jau pasirodė kalėdinės eglutės

  • Teksto dydis:

Anglijos gyventojai socialiniuose tinkluose neslepia pasipiktinimo – populiariuose prekybos centruose jau pasirodė pirmosios kalėdinės eglutės! Neseniai keletas kavinių tinklų paskelbė Helovino meniu pradžią, o štai parduotuvės jau ruošiasi žiemos šventėms.

Keletas pirkėjų parduotuvėje „The Range“ užfiksavo jau išrikiuotas eglutes, jų puošimo elementus ir kitus šventinius aksesuarus. Nors iki Kalėdų liko dar 115 dienų!

Worcesterio mieste gyvenantis ir anonimu norėjęs likti vyras naujienų portalui „Mirror“ sakė, kad toks prekybos centro sprendimas – visiška nesąmonė.

„Po velnių, juk dar tik prasidėjo rugsėjis! Kodėl reikia taip skubėti?“ – klausė jis.

Socialiniuose tinkluose pasirodė ir daugybė vyrui pritariančių šalies gyventojų. Jų teigimu, prekybos centrai nebežino, kaip pritraukti pirkėjų, todėl imasi pačių keisčiausių triukų. Esą, praėjusiais metais didžiąsias metų šventes visi šventė karantine ir atskirai nuo artimųjų, todėl šiais metais siekiama, kad visi šventėms pradėtų išlaidauti žymiai anksčiau, žaisdami „parduotuvių užsidarymo“ korta.

Tačiau patys parduotuvės „The Range“ atstovai tvirtina, kad tai – tikrai nėra pernelyg ankstyvas sprendimas.

„Pastarosiomis savaitėmis oras šalyje yra labai prastas. Norisi galvoti apie malonius dalykus, malonias emocijas. O artimiausios šventės – Kalėdos. Šventiniais aksesuarais jau prekiaujame ir internetinėje parduotuvėje ir, neslėpsiu, susidomėjimo sulaukėme labai didelio. Manome, kad daugybė žmonių šiais metais šventėms nori būti pasiruošę iš anksto. Niekuomet negali žinoti, kur pasisuks karantino draudimai“, – kalbėjo atstovas.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/verslas/prekybos-centruose-pasirode-kaledines-eglutes



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantas

Emigrantas portretas
Jus vistiek debilu debilai,vasarą ką tik pasibaigė o eglutės jau pardavinėja,daunu daunai!

Neįdomu, \\\\\.../////

Neįdomu,  \\\\\...///// portretas
nes neįdomi pasidaro ir ta šventė,virstanti kasdienybe.

o

o portretas
kas cia blogo jei jos is plastiko bus didesnis pasirinkimas======
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių