Quantcast

Graikijos premjeras pranešimus dėl ministrų sekimo vadina neįtikėtinu melu

Graikijos premjeras Kiriakas Micotakis (Kyriakos Mitsotakis) pirmadienį paneigė žiniasklaidos pranešimą, kad valstybė šnipinėjo kai kurių jo ministrų mobiliuosius telefonus, ir pavadino šiuos įtarimus „neįtikėtinu melu“.

„Tai neįtikėtinas melas. Turime publikaciją apie virtinę esą sekamų žmonių, [bet] be menkiausio įrodymo, kad tai iš tiesų vyko“, – privačiai televizijai „Antena1“ sakė K. Micotakis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na, juokingi labai graikai

Na, juokingi labai graikai portretas
Tiek galima prisijuokti. Iš visko. Ir kalba juokingai. Kiekvienas turi po krūvelę akmenų. Dėl viso pikto. Nepatinka vienoj vietoj, susirenka tuos akmenukus ir išsidalijo kaip patinka kitur. Na, lygiai kaip mūsų trinkelių biznis. Čia išsidalijo, paėmė europinius pinigus, sužinojo, kad kitoj vietoj irgi toks pats projektas, išlipo, ten sudėliojo. Taip ir keliauja su tom pačiom trinkelėmis, kas moka pinigus, tam jas ir išdėlioja. Dabar visuotinis pasirengimas, transporto priemonių kaupimas. Organizuotis akimirksniu, vis tik europinių pinigų duos už tų pačių trinkelių išlipome iš Lietuvos ir išdėliojimą pas ukrus ar pas čiukčias, nes nu kiek gi jie gali tais mediniais šaligatviais vaikščioti? Ir jie nori trinkelių ir su jomis atvažiuojančių europinių pinigų, kuriuos kaip algas gauna trinkelių dėliotojai. Jie jau ir soec.jurtas paruošė su vietinėmis gražuolėmis. Ir liaudies šokių paruošė, ir net cepelinams bulves sukramtyti jų senutės pasiruošusios nes neturi bulvių tarkavimo mašinų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių