Quantcast

Floridos gubernatorius pateikė pasiūlymus, kaip kovoti su ginkluotu smurtu

  • Teksto dydis:

Po 17 žmonių gyvybių pareikalavusių šaudynių vidurinėje Floridos valstijos mokykloje Floridos gubernatorius penktadienį paragino, kad į kiekvieną valstybinę šios valstijos mokyklą būtų paskirtas policijos pareigūnas, o minimalus amžius šaunamiesiems ginklams įsigyti nuo 18 metų būtų padidintas iki 21-erių.

Siekiant užkirsti kelią ginkluotam smurtui, Floridos gubernatorius Rickas Scottas pasiūlė trijų dalių planą, kuriame taip pat įtrauktas pasiūlymas uždrausti parduoti šaunamuosius ginklus bet kuriam jaunesniam nei 21 metų amžiaus asmeniui.

Šiuos pasiūlymus gubernatorius pristatė per spaudos konferenciją, penktadienį surengtą Floridos valstijos sostinėje Talahasyje. Kalbą R. Scottas pradėjo perskaitydamas visų per šaudynes vasario 14-ąją Marjory Stoneman Douglas vidurinėje mokykloje žuvusių žmonių pavardes. Šaudynes Parklando miesto mokykloje surengė iš šios mokyklos pašalintas mokinys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
"Yra mokinys, yra problema...".

Anonimas

Anonimas portretas
Jie gime su ginklu rankoj.Ir gyvenimo be grasinimu neisivaizduoja.

is

is portretas
viso turi uzdrausti privatiems eiliniams ginklus tureti o pareigunams ir kaikuriems valdininkams leisti su ju psichikos ypatinga kontrole nes jav zmoniu psichika yra pazeista ju agresyvaus gyvenimo budo ir aplinkos kuri nera saugi ir rami nes prie to prisideda ziniasklaida ir gyvenimo budas kuris reklamuoja prievarta tai ko noret ka norit ta ir turit......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių