Quantcast

Europos Parlamento pirmininkas: turime sugriežtinti sankcijas prieš Rusijos valdžios atstovus

Europos Parlamento pirmininkas Davidas Sassolis įsitikinęs, kad reikia griežtinti Rusijai taikomas sankcijas. Jis tai pareiškė interviu, kurį sekmadienį paskelbė Vokietijos žiniasklaidos grupės „Funke“ leidiniai.

„Mes turime sugriežtinti sankcijas prieš Rusijos valdžios atstovus, bet tuo pat metu palaikyti glaudžius ryšius su gyventojais, pilietine visuomene, disidentais, nevyriausybinėmis organizacijomis ir nepriklausoma žiniasklaida“, - sakė jis.

Komentuodamas priverstinį aviacijos kompanijos „Ryanair“ lėktuvo nutupdymą Minsko oro uoste, EP pirmininkas atkreipė dėmesį į „glaudžius Rusijos ir Baltarusijos ryšius“. Pasak jo, „galima manyti, kad (Minsko ir Maskvos) santykiai toliau stiprės“ Europos Sąjungos spaudimo Baltarusijai fone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matosi

matosi portretas
mosad statytinis ir gerai moka svieziom kupiurom ? kiek galima loti sia tema juk karo niekas nenori tik tie kuriems maza zmniu kanciu ir patys jas ir sukelia o kai jus paliecia tai mauna i bunkerius ir toliau terorizuoja tautas biologiskai ir moraliskai?;;;;;;[]

4

4 portretas
Visi taip nori sunaikinti ta Rusija, o naikina kolkas tik save visi. Reikia kazkaip kitaip veikti, kad būtų rezultatus, bet politikai viskuo valdo, bet jie juk galvoj tik liežuvį turi, smegenys jų tik sugeba ką dar tokio pasakyti, kad daugiau uždirbti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių