Quantcast

Estijos parlamente sukurta D. Trumpo palaikymo grupė

  • Teksto dydis:

Estijos parlamente pirmadienį buvo įsteigta JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) palaikymo grupė.

„Dabartinėje geopolitinėje padėtyje geri transatlantiniai ryšiai su JAV turi vis didesnę svarbą“, – pareiškė žurnalistams grupės sukūrimo iniciatorius ir jos vadovas Peeteris Ernitsas (Pėteris Ernicas) iš opozicinės Konservatorių liaudies partijos.

Anot jo, „Trumpas aiškiai išsakė tiek savo nepalaužiamą paramą Estijos nepriklausomybei, tiek siekį vykdyti NATO sąjungininkams duotus įsipareigojimus, tačiau, deja, matome, kad prezidentas Trumpas kas savaitę išjuokiamas ir Taline“.

P. Ernitsas pridūrė palaikantis Baltųjų rūmų šeimininko siekį sumažinti globalizacijos neigiamą poveikį stiprinant nacionalinę valstybę.

„Estija taip pat negali sutikti su viskuo, kas jai siūloma. Estija taip pat turi vadovautis savo nacionaliniais ir valstybiniais interesais. To garantija yra mūsų geri santykiai su sąjungininkais“, – įsitikinęs opozicinis politikas.

P. Ernitsas išreiškė viltį, kad prie jo grupės, kurioje šiuo metu yra aštuoni nariai, prisijungs daugiau 101 vietą turinčio parlamento narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tikitės kad JAV jūsų turimus USD bent iš dalies išpirks?.. :/

Kęstas

Kęstas portretas
Trumpas teisus. Kodėl ekonominiams migrantams ir jų vaikams yra blogai šiuolaikiniuose Vakaruose? ""Imigracijos optimistai" visiškai nesupranta permainingo ekonominio kraštovaizdžio sveikinančio šia atvykėlių į Vakarus kartą. Vakaruose visų žemos kvalifikacijos darbuotojų atlyginimai mažėja; stabilios darbo valandos ir taupomosios sąskaitos išliks prabanga daugeliui iš jų. Kokie nors migrantai salvadoriečiai, bėgdami nuo skurdo ir nusikaltėlių gaujų, gali būti dėkingi už mažytį darbo užmokestį, kurį jie gauna pjaustydami svogūnus, garų pilnose vakarietiškų restoranų virtuvėse, tačiau šių migrantų vaikai jau nebebus tokie patriotiški Vakarams.

Kęstas

Kęstas portretas
Turint omeny, kad nyksta viduriniosios kvalifikacijos darbo rinka, ir kad pastebimi Vakaruose tik silpni pasiekimai, ugdant neturtingus vaikus postindustrinei ekonomikai, prieiname išvadą, kad turtingais beveik dešimtmečius, išliks "iš esmės tik baltos rasės atstovai, vietiniai Vakaruose". Matome Vakarų ateitį su rasiškai segreguotu proletariatu, kurį veda į neviltį Vakarai, kurie, atrodo, atneša naudą tik vietiniams baltiesiems." Taigi, vežant ekonominius migrantus į Lietuvą, yra daroma žala patiems vargšams migrantams ir Lietuvai. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių