Quantcast

ES vadovai reiškia susirūpinimą dėl žmogaus teisių padėties Turkijoje

Europos Sąjungos lyderiai Charles'is Michelis (Šarlis Mišelis) ir Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen) antradienį pranešė pareiškę Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui (Redžepui Tajipui Erdohanui) esantys giliai susirūpinę dėl žmogaus teisių padėties šioje šalyje.

„Teisinė valstybė ir pagarba pagrindinėms teisėms yra esminės Europos Sąjungos vertybės, ir mes su prezidentu Erdoganu pasidalijome giliu nerimu dėl naujausių su Turkija [susijusių] įvykių šioje srityje“, – po beveik tris valandas trukusių derybų su Turkijos vadovu Ankaroje sakė Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Ch. Michelis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tie geiropiniai tegul pirmiau rūpinasi žmonių teisėmis pas save. Pas juos teisės tik iškrypėliams p....ams....

Neziniukas

Neziniukas portretas
Kada tie "belyciai" baigs reiksti savo susirupinimus, o prades imtis priemoniu ir veiksmu?

Gėda ES represiniam režimui

Gėda ES represiniam režimui portretas
ES tegul susirūpina su žmogaus teisėmis Ukrainoje, Latvijoje, Estijoje. Ten vykdomas rusakalbių genocidas. Persiakijami kitaminčiai, kalbantis tiesą dėl žmogus teisių pažeidimų. Tačiau ES tyli, ir nenori nieko girdėti, nes taip patogiau. Es patys naudoja dvigubus standartus, nekreipia dėmesio kai policija naudoja perteklinę jėgą prieš protestuotojus Vokietijoje, Olandijoje, D. Britanijoje ir kitur Es.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių