Quantcast

E. Macronas per pokalbį su V. Putinu išreiškė nerimą dėl A. Navalno sveikatos

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas pirmadienį pareiškė Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui esąs rimtai sunerimęs dėl įkalinto Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno sveikatos, paskelbė E. Macrono biuras.

Per pokalbį su V. Putinu E. Macronas pareiškė esąs „giliai sunerimęs“ dėl penktadienį bado streiką nutraukusio A. Navalno sveikatos bei dėl „pagarbos pagrindinėms jo teisėms.“

Anksčiau pirmadienį Vokietija pasmerkė Rusijos prokurorų nurodymą nutraukti A. Navalno Antikorupcinio fondo ir jo biurų tinklo veiklą.

Per pokalbį E. Macronas taip pareiškė savo paramą Prancūzijos „partnerėms šalims“ Europoje po to, kai Rusija išsiuntė vieną Italijos ir 20 Čekijos diplomatų, skelbė Prancūzijos vadovo biuras.

E. Macronas taip pat paragino Rusijos lyderį „geranoriškai ir tvariai įsipareigoti sumažinti įtampą su Ukraina, atitraukiant nuo pasienio pajėgas ir sunkiąją techniką, aiškiai patvirtinant paliaubas ir patikimai atnaujinant dialogą“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SMAGIAI PASIJUOKIAU...

SMAGIAI PASIJUOKIAU... portretas
Putinas pasikalbėjo su Makronu ir..."svarbiausias" klausimas (pagal straipsnį) - Nasralno sveikata...Suprask, šiandien pasaulyje svarbesnių problemų (Lietuvos purvasklaidai) nėra...

Išreiškė nerimą... :)

Išreiškė nerimą... :)  portretas
Reikia rasti būdą priversti patį Putiną nerimauti dėl Navalno sveikatos. Kol nebus taip, kad jis neabejos, jog Navalno sveikatos pablogėjimas gali jo sveikatai stipriai pakenkti, tol jam tai tik juoką kelia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių