Quantcast

Didžiausia alga JK: daugiau nei milijonas per dieną

  • Teksto dydis:

Yra žmonių, kurie svajoja per gyvenimą uždirbti savo milijoną, yra žmonių, kurie tiek uždirba per dieną – toks yra didžiausias atlyginimas, mokėtas Jungtinėje Karalystėje per praėjusius metus.

Geriausiai apmokama darbuotoja tapo lošimų kompanijos „Bet365“ vadovė Denise Coates: kovo 29-osios duomenimis, jai priskaičiuotas 421 000 000 svarų sterlingų metinis atlyginimas. Dar 48 milijonus moteris iš kompanijos gaus dividendų forma, mat yra jos akcininkė.

Taigi, už praėjusius finansinius metus britė gaus iš viso 469 mln. svarų sterlingų algą – tai didžiausia suma, kada nors Jungtinėje Karalystėje išmokėta atlyginimo forma.

Kitaip tariant, D. Coates uždirbo po 1,2 milijono svarų sterlingų per dieną.

Kompanija sako, kad toks susitarimas yra „tinkamas ir sąžiningas“ nepaisant to, kad per praėjusius metus „Bet365“ pardavimai krito.

Moteris ne pirmus metus yra geriausiai apmokama darbuotoja šalyje. 2019-2020 metais ji gavo 277 000 000 svarų sterlingų algos.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/finansai/didziausia-alga-jk-daugiau-nei-milijonas-per-diena?fbclid=IwAR2ThuwO52M0jSxgqOYFuMiQijQUc0ZBBLTiVI-SEF5oQ5pJwXRlj-UWV_o



NAUJAUSI KOMENTARAI

nežavi

nežavi portretas
Kapitalistinio pasaulio grimasos. O kiek žmonių dėl praloštų pinigų nusižudė, prasigėrė, susigadino gyvenimą? Kur ši keisto išvaizdos moterytė išleis tips milijonus? Statys mokyklas, ligonines, skirs naujų vaistų gamybai ar klimato kaitai?

Pil.

Pil. portretas
Kokios pareigos ,kad toks atlyginimas.

tonybet

tonybet portretas
Guoga sedi kamputyje ir nagus grauzia.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių