Quantcast

Delyje dėl smogo trims dienoms uždarytos mokyklos

  • Teksto dydis:

Mokyklos Indijos sostinėje dėl smogo artimiausias tris dienas nedirbs, sekmadienį paskelbė Delio valstijos vyriausybė, miestui kenčiant oro taršą, kuri yra viena didžiausių pastaraisiais metais.

„Reikia nepaprastųjų priemonių šiai problemai drauge išspręsti“, - sakė vyriausiasis ministras Arvindas Kejriwalas (Arvindas Kedžrivalas).

„Visi statybos ir griovimo darbai mieste bus uždrausti ateinančias penkias dienas. Visos mokyklos Delyje bus uždarytos artimiausias tris dienas“, - pridūrė jis.

Tirštas smogas sostinę dengia jau kelios dienos, krizei spręsti sušauktas vietos pareigūnų ir centrinės valdžios atstovų susitikimas.

A.Kejriwalas, kuris pirmininkavo neeiliniam valstijos ministrų kabineto posėdžiui, patarė žmonėms jei tik įmanoma niekur neiti ir, jei tik yra tokia galimybė, dirbti iš namų.

Tarp kitų valdžios paskelbtų priemonių yra kova su gaisrais sąvartynuose, pagrindinių gatvių laistymas vandeniu ir elektrinės darbo sustabdymas.

Vyriausiasis ministras, kuris šeštadienį valstiją palygino su „dujų kamera“, dėl smogo kaltino ūkininkų deginamus pasėlius kaimyninėse valstijose.


Šiame straipsnyje: Delissmogasuždarytos mokyklos

NAUJAUSI KOMENTARAI

zemes gyvunas

zemes gyvunas portretas
Pirmas sprendimas- nustoti veistis. Antras sprendimas- kastruoti ir sterilizuoti visus, kurie turi daugiau, kaip du vaikus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių