Quantcast

Padėtis Rygos oro uoste stabilizavosi, tačiau kai kurie skrydžiai vėluoja

  • Teksto dydis:

Padėtis Rygos oro uoste trečiadienį antroje dienos pusėje stabilizavosi, tačiau kai kurie skrydžiai vis dar vėluoja, skelbiama oro uosto interneto puslapyje.

Situacija gerokai pagerėjo, lyginant su, kas buvo ryte ir per pietus, kai daugelis atvykstančių lėktuvų buvo nukreipiami į kitus oro uostus, ir daugelis lėktuvų išskrido ir atskirdo gerokai vėluodami.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, Rygos oro uostas trečiadienį paryčiais dėl smarkaus snygio negalėjo priimti lėktuvų, atskridusių iš Helsinkio, Vilniaus ir Palangos, todėl jie buvo nukreipti į kitus oro uostus.

Oro uosto tinklapyje nurodoma, kad reiso į Londoną lėktuvas išskrido nedaug vėluodamas, o reisai į Dortmundą ir Frankfurtą vėlavo apie valandą. Kiti reisai buvo atidėti ilgesniam laikui.

Be to, buvo atšaukti keli reisai į Stokholmą, Kopenhagą, Vilnių, Oslą ir Taliną bei atgaliniai reisai šiais maršrutais.

Rygos oro uosto atstovė Laura Karnytė sakė BNS, kad oro uosto darbą apsunkino ne vien pūga, bet ir smarkus šoninis vėjas.

Visa oro uosto turima technika buvo pasiųsta valyti takų, bet kol kas meteorologinės sąlygos negerėja, todėl oro uosto veikla tikriausiai strigs visą trečiadienį. Keleiviai raginami stebėti skrydžių tvarkaraščio pakeitimus, skelbiamus oro uosto tinklalapyje ir socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių