Quantcast

D. Trumpas: vyriausybės uždarymas gali tęstis ilgai

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį perspėjo, kad federalinė vyriausybė greitu metu gali ir neatsidaryti, nes jis tvirtai tebereikalauja kelių milijardų dolerių sienai pasienyje su Meksika statyti.

12-ąją vyriausybės uždarymo dieną kreipęsis į administraciją D. Trumpas perspėjo, kad „gali praeiti daug laiko“, kol nesutarimai bus išspręsti.

„Tai pernelyg svarbus dalykas, kad nuo jo nusigręžčiau“, – pareiškė prezidentas. Kiek vėliau jis turi susitikti su demokratų ir respublikonų kongresmenais.

„5,6 mlrd. (dolerių) yra labai maža suma, o mes kalbame apie nacionalinį saugumą, – pridūrė D. Trumpas. – Manau, kad šios šalies žmonės mano, jog esu teisus.“

Gruodžio 22 dieną apie ketvirtadalis federalinės JAV vyriausybės įstaigų sustabdė darbą Kongresui ir prezidentui nepavykus sutarti dėl Jungtinių Valstijų ir Meksikos pasienyje turinčios iškilti sienos finansavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taip laikyti tuos pasvinkusius demokratus. Laisvi Anerikos nacionalistai su ginklu rankoje pasiruose apginti laisva ir nepriklausoma Amerika nuo supuvusios demokratijos. Prezidente Trampe, saugokis nes demokratai gali jus NUSAUTI.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių