Quantcast

D. Trumpas teigia esąs pasirengęs dalyvauti debatuose su J. Bidenu

JAV prezidentas Donaldas Trumpas antradienį pareiškė esąs pasirengęs dalyvauti antruosiuose debatuose su demokratų kandidatu į valstybės vadovo postą Joe Bidenu, kurie numatyti spalio 15 d. Majamyje (Floridos valstija).

„Aš nekantriai laukiu debatų, kurie įvyks ketvirtadienio vakarą Majamyje. Bus puiku!“ – parašė tviteryje D. Trumpas, kuris pirmadienį grįžo į Baltuosius rūmus iš ligoninės, kur gydėsi nuo koronaviruso. JAV prezidentas taip pat pabrėžė, kad jaučiasi labai gerai.

Pirmadienį D. Trumpo rinkimų štabo atstovas spaudai Timas Murtaugh pranešė, jog Amerikos vadovas, nors ir užsikrėtęs Covid-19, ketina dalyvauti antruosiuose televizijos debatuose su J. Bidenu. Savo ruožtu demokratų kandidato rinkimų štabo atstovė Kate Bedingfield pareiškė, jog J. Bidenas pasirengęs atidėti debatus, jei to reikės.

Pirmieji D. Trumpo ir J. Bideno rinkiminiai televizijos debatai buvo surengti rugsėjo 29 d. Klivlande (Ohajo valstija). Antrieji debatai numatyti spalio 15 d. Majamyje (Floridos valstija), tretieji – spalio 22 d. Nešvilyje (Tenesio valstija).

Jungtinėse Valstijose lapkričio 3 d. įvyks visuotiniai rinkimai. Bus renkami prezidentas ir viceprezidentas, visi 435 Kongreso Atstovų Rūmų nariai ir trečdalis Senato, 13 valstijų gubernatoriai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei

jei portretas
jis debatuos su siuo demnusikalteliu tai automatiskai pripazins si veikeja lygiaverciu ko neturetu buti nejaugi nesupranta ar pata rejai papirkti/?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių