Quantcast

D. Trumpas siūlo respublikonams savo pagalbą

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketina ir ateityje aktyviai veikti Respublikonų partijoje. D. Trumpas turėjo „labai gerą ir nuoširdų“ pokalbį su respublikonų mažumos Atstovų Rūmuose lyderiu Kevinu McCarthy‘iu, pranešė jo komanda.

Susitikime Floridoje abu jie kalbėjosi apie respublikonų tikslą 2022 metų Kongreso rinkimuose atsikovoti daugumą. Šiuo metu Atstovų Rūmuose ir Senate labai nežymią persvarą turi demokratai.

D. Trumpas pažadėjo K. McCarthy‘iui  padėti respublikonams susigrąžinti daugumą Atstovų Rūmuose. „Prezidento D. Trumpo populiarumas dar niekad nebuvo toks didelis kaip dabar“, – sakoma jo komandos pranešime. Jo parama respublikonų kandidatams esą turi daugiau svorio nei „galbūt bet kokia kita parama anksčiau“.

Iš tikrųjų įvairūs partiečiai praėjusiais mėnesiais nusisuko nuo D. Trumpo, nes nebenorėjo taikstytis su atkakliu jo priešinimusi pripažinti pralaimėjimą rinkimuose. Tačiau pirmiausiai po Kapitolijaus šturmo, kurį sausio pradžioje surengė D. Trumpo šalininkai, daug respublikonų, tarp jų ir įtakingų, nutraukė santykius su juo. Kiti partiečiai savo ruožtu toliau remia D. Trumpą, be kita ko, greičiausiai dėl vis dar didelio jo šalininkų skaičiaus.

D. Trumpo susitikimas su K. McCarthy‘iu vyko ketvirtadienį D. Trumpo klube „Mar-a-Lago“ Palm Byče.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuuu

nuuu portretas
tai gal atvirksciai, respublikonai vazineja pas D.Trampa deretis....

kaunas

kaunas portretas
Taip,teisingai

Komunistai atrieda atidunda

Komunistai atrieda atidunda portretas
Pamatysit, gerbiamieji ponai - Bidonas amerikiečiams atvers akis labiau nei Trampas. Visi supras į kokį komunizmo verpetą Amerikos piliečiai papuolė daug metų balsuodami už niekam tikusius demokratų globalistus. Kinija, Raškė ir visokie ES merkeliniai makaronai jau trina rankomis galvodami apie JAV saulėlydį. Bet žmonės, turintys vaikų ir anūkų, vis labiau supranta, kad pasaulyje įsivyravus kiniškai ar rusiškai komunistinei tvarkai geriau nebus. Bus tik blogiau. Žymiai blogiau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių