Quantcast

D. Trumpas: prieš debatus J. Bidenui turi būti atliktas dopingo testas

Baltųjų rūmų šeimininkas Donaldas Trumpas mano, jog demokratų kandidatui į JAV prezidentus Joe Bidenui prieš rinkimų debatus turi būti atliktas dopingo testas, nes esą jis gali vartoti kažkokius stimuliuojančius preparatus.

D. Trumpas tai pareiškė interviu televizijos kanalui „Fox News“, kuris buvo parodytas antradienį.

„Per praėjusius debatus aš stebėjau J. Bideną, jis pasirodė siaubingai“, – sakė D. Trumpas. Politikai, pretendavę tapti demokratų kandidatu į prezidentus, praėjusių metų pabaigoje ir šių pradžioje rengė viešas diskusijas. Bet per kitus debatus, anot JAV prezidento, J. Bidenas atrodė kur kas geriau. „Jis nebuvo Winstonas Churchillis, bet buvo normalus“, – paaiškino Amerikos lyderis.

„Mano manymu, jis vartoja kažką stimuliuojančio“, – teigė D. Trumpas. Jis pareiškė esąs pasirengęs analogiškam patikrinimui. „Mums abiem reikėtų pasitikrinti dėl dopingo“, – pridūrė JAV prezidentas.

Anksčiau D. Trumpas ne kartą sakė esąs įsitikinęs, kad J. Bidenas neįstengs diskutuoti su juo kaip lygus dėl garbaus amžiaus. Rugpjūčio pabaigoje demokratų kandidatas pareiškė neketinąs atsisakyti rinkimų debatų su dabartiniu Amerikos vadovu.

Planuojama, kad pirmieji D. Trumpo ir J. Bideno debatai bus surengti rugsėjo 29 d. Klivlande.

59-ieji JAV prezidento rinkimai įvyks lapkričio 3 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
sitie kom lojantys pagal soroso programa o tas baidenas ko gero narkomanas ko nepasakysi apie Trumpa ir jis laimes nes jankiam nereikia juodasikniu teroristu kuriu pilna jav nes prisileido o kinieciai tuo pasinaudojo

TheRyga

TheRyga portretas
Trumpeli, tai irgi vertėtų pasitikrinti sveikatą.

Anonimas

Anonimas portretas
o dar vienas bijantis lovi prarasti kaip ir bulbasas elgesi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių