Quantcast

D. Trumpas pažers kritikos dėl jo paskyrų socialiniuose tinkluose blokavimo

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pirmadienį paviešins pareiškimą dėl jo paskyrų socialiniuose tinkluose blokavimo, sekmadienį skelbia CBS televizija, remdamasis savo šaltiniais Vašingtono administracijoje.

Tikimasi, kad kadenciją baigiantis valstybės vadovas pažers kritikos socialinių tinklų valdytojoms dėl tokio jų sprendimo.

CBS žiniomis, kitą savaitę D. Trumpas ketina su Pentagono vadovybe aptarti valdžios perdavimo klausimus. Televizijos šaltiniai nenurodo, apie ką konkrečiai bus kalbama.

Kita vertus, pasak CBS šaltinių, JAV administracija ketina „saugiai išlaukti“ likusias 10 respublikono prezidentavimo dienų.

Kaip jau buvo skelbta, „Twitter“ socialinis tinklas visam laikui blokavo D. Trumpo paskyrą, teigdamas, kad tai daroma siekiant užkirsti kelią tolesnio smurto kurstymo rizikai. D. Trumpas vėliau skelbė žinutes per oficialiąją prezidento paskyrą, tačiau šios buvo ištrintos, blokuota ir jo rinkimų kampanijos paskyra. D. Trumpo paskyras neribotam laikui taip pat blokavo „Facebook“ bei „Instagram“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Žydai valdo Ameriką. Kaip jie nusprendžia- taip ir yra. Turi jiems įtikti.

Anonimas

Anonimas portretas
Zodzio laisve...

Tauras

Tauras  portretas
Šaunuoliai!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių