Quantcast

D. Trumpas pasveikino 4-ąją kadenciją pradėjusį V. Putiną

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pirmadienį pasveikino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, prisaikdintą ketvirtai kadencijai, pranešė Baltieji rūmai.

Tačiau po praeitą savaitgalį Rusijoje vykusių masinių areštų per opozicijos protestus Vašingtonas taip pat pat pabrėžė, jog Rusijai svarbu užtikrinti susirinkimų laisvę.

„Prezidentas jį sveikina ir tikisi, kad ateis laikas, kai pagaliau galėsime palaikyti gerus santykius su Rusija“, – žurnalistams sakė Baltųjų rūmų atstovė spaudai Sarah Sanders (Sara Sanders).

„Tačiau Jungtinės Valstijos įsitikinusios, kad kiekvienas turi teisę būti išgirstas ir taikiai susirinkti“, – pridūrė ji.

Praeitą šeštadienį beveik 1,6 tūkst. protestuotojų, tarp jų balsingiausias V. Putino oponentas Aleksejus Navalnas, buvo sulaikyti per daugelyje Rusijos miestų vykusias demonstracijas prieš Kremliaus vadovą, rengtas su šūkiu „Jis mums ne caras“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
Prezidentas Trampas (Trump)... Prezidentas Trampas (Trump)...

Ablavukas petras.

Ablavukas petras. portretas
Didžiausias,geriausias,saugantis Lietuvą nuo priešų D Trampas pasveikino Putiną,o kaip čia atsitiko kad mūsų šeimininkė atsiliko nuo savo partnerio ir užmirso Putiną pasveikinti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių