Quantcast

D. Trumpas paprašė Aukščiausiojo Teismo įsikišti į įslaptintų dokumentų bylą

Buvęs Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį paprašė Aukščiausiojo Teismo įsikišti į teisinį ginčą dėl įslaptintų dokumentų, paimtų per Federalinio tyrimų biuro (FTB) reidą jo namuose Floridoje.

D. Trumpas paragino konservatorių dominuojamą teismą sustabdyti 11-osios apygardos apeliacinio teismo sprendimą, kuriuo Teisingumo departamentui grąžinta prieiga prie įslaptintų dokumentų.

FTB rašytiniuose parodymuose, kurie įtikino teisėją leisti rugpjūčio 8 dieną atlikti kratą D. Trumpo namuose, buvo nurodoma, kad biuras atlieka ikiteisminį tyrimą dėl „netinkamo įslaptintos informacijos išgabenimo ir saugojimo“ bei „neteisėto vyriausybinių dokumentų slėpimo“.

Kratos orderyje buvo rašoma, kad tyrimas taip pat susijęs su „tyčiniu informacijos, susijusios su nacionaline gynyba, laikymu“ – nusikaltimu pagal Šnipinėjimo įstatymą, taip pat galimu „trukdymu federaliniam tyrimui“.

Praėjusią savaitę buvo paskirtas „specialusis pareigūnas“ – Niujorke dirbantis federalinis teisėjas Raymondas Dearie (Reimondas Diris), kuriam pavesta patikrinti iš eksprezidento namų Floridoje paimtus dokumentus ir nuspręsti, ar kuriems nors iš jų galioja vykdomosios valdžios konfidencialumo privilegija.

Trijų teisėjų apeliacinė kolegija nusprendė, kad kol specialusis pareigūnas atlieka peržiūrą, vyriausybei turi būti leista toliau naudoti tuos slaptumo žymomis pažymėtus dokumentus vykdant savo tyrimą.

D. Trumpas savo skubos tvarka Aukščiausiajam Teismui pateiktame prašyme apskundė šį vienbalsį apeliacinės kolegijos, sudarytos iš dviejų D. Trumpo ir vieno Baracko Obamos (Barako Obamos) paskirtų teisėjų, sprendimą.

D. Trumpas paskyrė tris iš devynių Aukščiausiojo Teismo teisėjų, tačiau buvęs prezidentas patyrė kelis pralaimėjimus didelio atgarsio sulaukusiose bylose, visų pirma atsisakydamas išklausyti ieškinius dėl sukčiavimo 2020 metų lapkričio mėnesio prezidento rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
matomai Trumpas visoms demonu saikoms rakstis kurie nori istraukt bet nesiseka nes si saika ir pacioje jav sionsatanystiniais metodais globalistyniu rezimu naikina pasauli ir tolie kaip sis gali viska pakeist o lojanciu ir cia matosi tiesiog po nosei slykstu ar jie nesupranta kas vyksta ir neturi logisko mastymo ar parsidave kaip ir tie kurie tik ir laukia kad juos kazkas /gelbes/???===

Klausimelis

Klausimelis portretas
tas dar laisveje? Ar tebeskambina draugeliui i kremliu?

Jis pradangino dokumentus

Jis pradangino dokumentus portretas
Apie savo bendravimą su Šiaurės Korėją. O jo viloje kur jis laikė slaptus dokumentus, nuolat vyko vakarėliai, kur rinkosi visokie neaiškūs žmonės. Pavyzdžiui jo apsauga buvo sulaikius po vilą klaidžiojančias dvi kinietes, su gana įdomia įranga. Ir jas tiesiog išmetė, net nepatikrinę ką jos užregistravo ar nufotografavo. Galima būtų įtarti, kad jis tai darė tyčia. Tada straipsnis už šnipinėjimą. Arba,tiesiog durnas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių