Quantcast

D. Trumpas: nesu Meghan fanas

Po kaltinimų britų karališkajai šeimai rasizmu buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas nepalankiai atsiliepė apie hercogienę Meghan. „Nesu jos fanas“, – pareiškė jis stočiai „Fox News“. Jis teigė, kad buvo susitikęs su karaliene Elžbieta II, ir ji yra „neįtikėtina“.

Laidos vedėjai respublikono paklausus, ką jis mano apie spėliojimus, kad JAV pilietybę turinti Meghan gali mėginti siekti prezidento posto nuo Demokratų partijos, D. Trumpas sakė: „Manau, kad taip bus“. Jei ji kandidatuos, jis pats bus „dar labiau“ linkęs dar kartą dalyvauti prezidento rinkimuose. „Nesu Meghan fanas“, – pakartojo D. Trumpas.

Princo Harry‘io žmona Meghan kovo pradžioje interviu JAV televizijai metė sunkius kaltinimus karališkajai šeimai. Kai ji laukėsi sūnelio Archie, šeimoje esą būta svarstymų, „kokia bus jo odos spalva“. Meghan motina yra juodaodė.

Kas konkrečiai taip kalbėjo, pora neatskleidė. Vėliau tik atmesta, kad tai buvo karalienė ir jos vyras princas Philipas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
Trumpui juockiai su demonkratais jau skersai gerkles sita visa hebra o del monarches nieko konkretaus nepasake nes viska tvarko ginkluotosios pajegos ir tai yra yac slapta VP kurios rezultatus nezinia kada pamatysime ir nezinia kokie bus ?;;;..

Frankas

Frankas portretas
Fui...

Fui

Fui portretas
Fui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių