Quantcast

D. Trumpas neplanuotai pasirodė JT viršūnių susitikime dėl klimato

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pirmadienį trumpam neplanuotai pasirodė Jungtinių Tautų viršūnių susitikime dėl klimato, nors anksčiau buvo skelbiama, kad lyderis jame apskritai nedalyvaus.

JAV vadovas, kuris nekart abejojo mokslininkų išvadomis, kad klimato šilimą sukelia žmogaus veikla, pirmadienį turėjo dalyvauti religijos laisvės konferencijoje.

Tačiau prieš tai jis užsuko į JT viršūnių susitikimą dėl klimato, kuriame praleido apie 15 minučių.

Dešimtys pasaulio lyderių diskutavo, kaip pamėginti sulėtinti pavojingas klimato kaitos tendencijas. D. Trumpas, kuris išvedė Jungtines Valstijas iš svarbaus tarptautinio susitarimo mažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išskyrimą, per susitikimą nepasisakė.

D. Trumpas atidžiai klausėsi Vokietijos kanclerės Angelos Merkel ir Indijos ministro pirmininko Narendros Modi (Narendros Modžio) kalbų, o tada išėjo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Girinis

Girinis portretas
Atmosfera zemes kaista ,del zverisku Misku kirtimu ir gaisru ,kurie naikina Zemes plaucius Zaluma,o Ji yra pagrindinis veiksnys Zemes i zmonijos issaugojime ! Atsimerkit ir paziurekit kiek Misku liko ir kiek ju iskirsta per paskutinius 25 metus .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių