Quantcast

D. Trumpas neigia savo verslo imperijos būstinėje bučiavęs sekretorę

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį neigė vienos buvusios priimamojo sekretorės teiginius, kad jis ją be jos sutikimo bučiavo savo verslo imperijos būstinės „Trump Tower“ liftų vestibiulyje.

Jos istoriją prezidentas pavadino „dar vienu neteisingu kaltinimu“.

D. Trumpas reagavo į laikraščio „The Washington Post“ pirmajame puslapyje išspausdintą straipsnį apie tai, kaip Rachel Crooks (Reičel Kruks), kuri savo kaltinimus prezidentui viešai metė dar prieš 2016 metų rinkimus, per viešus pasirodymus atkakliai laikėsi savo, net ir nežinodama, ar tai kada nors ką nors pakeis.

R. Crooks sako, kad 2006 metais, kai jai buvo 22 metai ir ji dirbo priimamojo sekretore vienoje investicijų firmoje, kuri buvo įsikūrusi Niujorko dangoraižyje „Trump Tower“, ji, D. Trumpui prie jos biuro laukiant lifto, prisistatė tuomet 59 metų nekilnojamojo turto magnatui.

R. Crooks teigia priėjusi prie jo tiesdama ranką, o jis čiupęs ranką ir ėmęs moterį bučiuoti.

„Jis pradėjo bučiuoti mane į vieną skruostą, paskui į kitą. Tarp bučinių jis kalbėjo man, klausė, iš kur aš, ar noriu būti modeliu. Jis nepaleido mano rankos, o tada ... ėmė bučiuoti mane į lūpas“, – vienai moterų grupei pasakojo R. Crooks, kurią citavo laikraštis.

Pasak jos, incidentas truko maždaug dvi minutes.

D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“ atsikirto į kaltinimus ir parašė: „Moteris, kurios nepažįstu ir, kiek įstengiu prisiminti, niekada nebuvau sutikęs, netikrų naujienų „Washington Post“ PIRMAJAME PUSLAPYJE sako, kad aš prieš 12 metų ją bučiavau (net dvi minutes!) „Trump Tower“ vestibiulyje. (To) niekada nebuvo!“

„Kas taip darytų viešoje vietoje su veikiančiomis, tiesiogiai transliuojančiomis saugumo kameromis?“ – sakė jis ir klausė, kodėl „The Washington Post“ nepranešė apie „moteris, imančias pinigus, kad išgalvotų istorijų apie mane?“

19 moterų jau yra viešai apkaltinusios prezidentą nederamo seksualinio elgesio atvejais, įvykusiais per kelių dešimtmečių periodą. Pikti D. Trumpo paneigimai tviteryje dažnai tik dar labiau pakurstydavo debatus apie jo elgesį su moterimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Įsižeidė moterėlė kad jos į 'lūpas' nepabučiavo.

matomai dzimokratai baltuosiuose rumuose

matomai  dzimokratai  baltuosiuose  rumuose portretas
surado dar viena Trampo nedabuciuota feministe ....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių