Quantcast

D. Trumpas atmetė žvalgybos perspėjimus dėl Rusijos kišimosi į šių metų rinkimus

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) penktadienį atmetė JAV žvalgybos perspėjimus, kad Rusija kišasi į šių metų rinkimus, pavadindamas tai savo varžovų demokratų paleista „antimi“.

„Kongrese demokratai pradeda dar vieną dezinformacijos kampaniją sakydami, kad Rusijai esu priimtinesnis nei bet kuris iš Nieko Nedarančių demokratų kandidatų, kurie iki šiol, per dvi savaites, nesugebėjo suskaičiuoti savo balsų Ajovoje“, – parašė D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“.

„7-oji antis!“ – suskaičiavo jis.

Įstatymų leidėjai demokratai vėl išreiškė susirūpinimą dėl D. Trumpo, po darbą baigiančio nacionalinės žvalgybos direktoriaus Josepho Maguire'o (Džozefo Makgvairo) slaptos ataskaitos, kurioje jis esą perspėja, kad Rusija ir vėl kišasi į rinkimus, tikėdamasi padidinti D. Trumpo galimybes laimėti.

Kaip rašo „The New York Times“, D. Trumpas išplūdo anksčiau šią savaitę atleistą J.  Maguire'ą už tai, kad buvo pristatyta tokia ataskaita.

D. Trumpas  jau yra reiškęs nepasitenkinimą JAV žvalgybos bendruomene, šiai viešai paskelbus išvadas dėl Rusijos kišimosi į 2016 metų prezidento rinkimus, įskaitant įvairias manipuliacijas socialiniuose tinkluose, siekiant palaikyti D. Trumpą jo kovoje su rinkimų varžove Hillary Clinton (Hilare Klinton).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Kaip tas trumpas dar ne durnyne

NEOLIBERALŲ-DEMOKRATŲ laikysena rodo,

NEOLIBERALŲ-DEMOKRATŲ laikysena rodo, portretas
kad JŲ t u š č i ą politinį laivą neša AUDRA į p r a ž ū t į, nes natūraliame gyvenime IŠSILAIKO tik stipriausi

taip

taip portretas
jis nera kvailas tik savotiskas gal ir teisingai daro juk tai sionistai sulinde visur kelia pilietyni kara ne tik jav bet ir visuose K planetos taskuose ka matome is turku ir zydu agresijos pries taikius zmones kuriu vardu buktai naikinami teroristai kuriuos patys iruzleido o Trumpo politika teisi tik nereikejo zydams pazadet Jeruzales matosi zmogus istesejo pazada del kurio gal gailisi bet yra kaip yra kaip ir su persu generolu kuri patvarke pompeo ir padetis mazai skiriasi nuo chochlandijos kur patys tautieciai akmenim uzmeto savus.......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių