Quantcast

D. Trumpas: apkalta padėtų lengviau laimėti rinkimus

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) sekmadienį parodytame interviu sako, kad jo galimybės būti perrinktam 2020 metų rinkimuose padidėtų, jei Kongreso demokratai inicijuotų jo apkaltą.

Per televizijos NBC laidą „Meet the Press“ paklaustas, ar, jo nuomone, apkalta jam išeitų į naudą, D. Trumpas atsakė: „Galvoju, kad lengviau laimėsiu rinkimus.“

Prezidentas pakartojo savo teiginį, kad FTB kontržvalgybos tyrimas dėl jo 2016 metų rinkimų kampanijos buvo neteisėtas.

„Mane šnipinėjo. Tai, ką jie man padarė, buvo neteisėta... Aš nieko bloga nepadariau, – sakė jis. – Todėl apkalta yra labai neteisingas dalykas... Jei pažiūrėsit į (specialiojo prokuroro Roberto) Muellerio (Roberto Miulerio) ataskaitą, tai nebuvo jokio slapto susimokymo (su Rusija).“

Demokratai nesutaria, ar reiktų inicijuoti D. Trumpo apkaltą po R. Muellerio ataskaitos dėl Rusijos kišimosi į JAV 2016 metų rinkimus. Ataskaitoje nurodoma daugybė kontaktų tarp D. Trumpo rinkimų kampanijos ir rusų, pateikiama įrodymų, kad prezidentas kelis kartus bandė trukdyti tyrimui.

Jei Demokratų kontroliuojami Atstovų Rūmai nubalsuotų už apkaltą, respublikonų valdomas Senatas turėtų priimti atitinkamą sprendimą mažai tikėtina dviejų trečdalių dauguma.


Šiame straipsnyje: Donaldas TrumpasJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai gal atentatas geriau?.. :s

tai

tai portretas
ne jo nuomone o iteigta masonu kurie nori juo atsikratyti nes sizifo darba atliko.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių