Quantcast

D. Peskovas: A. Zacharčenkos nužudymas trukdys vykdyti Minsko susitarimus

  • Teksto dydis:

Donecko separatistų lyderio Aleksandro Zacharčenkos nužudymas turės rimtų pasekmių normalizuojant atmosferą tarp Rytų Ukrainoje kariaujančių pusių, sako Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai.

„Tai tragiškas įvykis, žuvo drąsus žmogus. Jis buvo klastingai nužudytas. Šio nužudymo pasekmės bus neišvengiamos ir galbūt grėsmingos“, – sekmadienį „Rossiya-1“ laidoje sakė Dmitrijus Peskovas.

Jis tvirtino, jog teroristinių atakų virtinė Donbase tęsiasi.

„Jei prisimenate, Donbase įvyko serija nužudymų. Galime tik numanyti, kas gali būti už juos atsakingas. Aš dabar nenorėčiau pateikti kai kurių nepagrįstų pareiškimų, bet ką galima pasakyti būnant užtikrintam – tokia teroristinė praktika neleidžia įgyvendinti Minsko susitarimų. Tai neleidžia normalizuoti abipusio pasitikėjimo atmosferos“, – kalbėjo V. Putino atstovas.

Karas tarp Rusijos remiamų separatistų ir Ukrainos pajėgų šalies rytuose tęsiasi nuo 2014 metų pavasario.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Tam taigi, protauk ,tai kremlius ir uzverte ,kad nebutu M,susitarimu ,cia kaip paleskiukas saude sau i kremliaus subine.

taigi

taigi portretas
Šuo pakastas ten ... Kijevo režimas net nebando vykdyti Minsko susitarimų, nors juos reikia vykdyti eilės tvarka ir pradėti privalo Kijevas, gi Rusija kaip ir Vokietija su Prancūzija yra susitarimų tarpininkai. Jei nebus karo, tai Kjevo režimas žlugs per pusmetį, gi patys pravy sektos naciukai juos nušluos.

hara

hara portretas
Ach stai kur suo pakastas... :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių