Quantcast

C.Kennedy sieks senatoriaus posto

Nužudytojo prezidento Johno F.Kennedy dukra suks į politiką. Teisininkė ir rašytoja Caroline Kennedy nori atstovauti Niujorko valstijai Senate.

"Reuters" nuotr.

Vienintelė dar gyva legendinio J.F.Kennedy dukra patvirtino, kad nori pakeisti Hillary Clinton, kurios vieta Senate liks laisva jai tapus Baracko Obamos administracijos valstybės sekretore. "Ji man pasakė, kad domisi ta vieta", – pranešė Niujorko valstijos gubernatorius Davidas Patersonas, kuris turi išrinkti žmogų, laikinai pakeisiantį H.Clinton.

Daugelis niujorkiečių žavisi C.Kennedy pasirinkimu. Juolab kad tą vietą Senate, kuri greit liks laisva, kažkada užėmė C.Kennedy dėdė Robertas F.Kennedy. C.Kennedy apibūdinama kaip aukštuomenės žvaigždė, kuriai spindesio priduoda ryšiai ir legendinės JAV šeimos pavardė. Ji yra teisininkė ir rašytoja, bet iki šiol viešumos vengdavo.

Tarp kitų pretendentų į senatorius yra Niujorko valstijos generalinis prokuroras Andrew Cuomo, buvusio gubernatoriaus Mario Cuomo sūnus.

D.Patersonas savo sprendimą žada paskelbti tik po to, kai sausio 20 d. bus inauguruotas išrinktasis prezidentas B.Obama.


Šiame straipsnyje: Caroline Kennedy

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių