Quantcast

Buvusios vadybininkės tampa šokėjomis ir Lietuvoje

Lietuvos striptizo klubai, kaip ir JAV, taip pat tikina sulaukiantys vis daugiau merginų, norinčių šokti erotinius šokius. Tiesa, sumažėjus turistų srautui, Lietuvos striptizo klubai išgyvena ne pačius geriausius laikus.

"Mes irgi pastebime striptizą šokti norinčių moterų pagausėjimą. Tiesa, kol kas sunku tai būtų pavadinti antplūdžiu, bet vis dažniau į mus kreipiamasi", – dienraščiui sakė naktinio striptizo klubo "Water World" direktorius Dmitrijus Čainikovas.

O Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose, net Latvijoje savo striptizo klubus turinčios bendrovės "Escape" projektų vadovas Karolis Norvaišas tikino, kad pastaruoju metu net 40 proc. padaugėjo norinčių šokti erotinius šokius.

"Anksčiau atrankos vykdavo tik trečiadieniais, o dabar – ir antradieniais, ir trečiadieniais, ir ketvirtadieniais. Tris keturis kartus per savaitę. Vis daugiau panų ateina", – kalbėjo jis.

Anot K.Norvaišo, toks merginų susidomėjimas neabejotinai susijęs su Lietuvą užgriuvusiu ekonomikos sunkmečiu.

"Į atrankas susirenka ir buvusios vadybininkės, ir projektų vadovės. Jos domisi striptizu, gogo šokiais ir visa panašia veikla", – dienraščiui pasakojo "Escape" projektų vadovas.

Tačiau tiek "Water World" klubo, tiek "Escape" tinklo atstovai tikino, kad ir patys pajuto krizę. Ypač skaudžiai smogė nacionalinių oro linijų bendrovės "flyLAL" bankrotas, dėl kurio sumažėjo tiesioginių skrydžių į Lietuvą.

"Klientų sumažėjo. Matot, pagrindiniai mūsų klientai – užsieniečiai ir dabar jų vis mažiau, nes niekas čia neskraidina, – teigė D.Čainikovas. – Užsieniečiams dabar daug lengviau pasiekti kokią kitą šalį ar miestą, kad ir, pavyzdžiui, Rygą, į ją yra daug tiesioginių lėktuvų skrydžių."

Be to, sumažėjo ir lietuvių, kurie atsipalaiduoti užsuka į striptizo barus, o ir šokėjų arbatpinigiai jau nėra tokie dideli.

"Merginos pasakojo, kad sumažėjo ne tik klientų, bet ir arbatpinigių. Žmonės nėra tokie dosnūs kaip anksčiau", – sakė "Water World" direktorius.

K.Norvaišas kalbėjo, kad jų bendrovė tikėjosi verslo sulėtėjimo šių metų pradžioje ir tam ruošėsi. Iki šiol klubų tinklas taiko nuolaidas ar akcijas ir tai esą jau pasiteisina.

Trauktis iš striptizo verslo nežada ir "Water World".

"Mes liekame optimistai. Tikime, kad viskas pasitaisys ir kol kas jokios reorganizacijos nežadame", – teigė D.Čainikovas.


Šiame straipsnyje: striptizaserotikapornografija

NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
o uz kiek striptiza pasoktu direktorius Dmitrijus Čainikovas

Saulius1

Saulius1 portretas
"Buvusios vadybininkės tampa šokėjomis ir Lietuvoje" - tai NEGI kam vis dar neaišku, kuom realiai tos 'vadybininkės' užsiiminėdavo? Na o kai firmas ištinka bankrotas... TIK striptizas tokioms ir lieka (na, geresnėms).
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių