Quantcast

„British Airways“ atšaukia skrydžius dėl IT sistemų gedimo

Britų oro linijos „British Airways“ dėl IT sistemų gedimo atšaukė 81 skrydį Londono Hitrou oro uoste, dar 10 skrydžių atšaukta Londono Gatviko oro uoste, skelbia „Telegraph“.

Be atšauktų skrydžių, dar apie 200 „British Airways“ lėktuvų pakilo su vėlavimais – kai kuriuose Jungtinės Karalystės (JK) oro uostuose „British Airways“ skrydžiai kilo net 5 val. vėliau nei planuota.

„British Airways“ atstovai patvirtino, kad sutriko bendrovės keleivių ir skrydžių registracijos IT sistemos Hitrou, Gatviko ir Londono Sičio oro uostuose. Tiesa, šie sutrikimai kitur nepasireiškė.

„Šiuo metu bandome kuo skubiau sutvarkyti visas sistemų problemas, dėl kurių buvo sutrikdyti skrydžiai Londono oro uostuose. Daugelis skrydžių vis dar vykdomi, tačiau raginame keleivius prieš atvykstant į oro uostą pasitikrinti naujausią skrydžių informaciją. Taip pat siūlome keleiviams pasikeisti skrydžio datą į kitą dieną“, – sakoma „British Airways“ pranešime.

Šiuo metu „British Airways“ keleivius registruoja atsarginėmis sistemomis ir rankiniu būdu, tačiau tai gerokai sulėtina oro linijų darbą.

Tuo tarpu pasipiktinę keleiviai socialiniuose tinkluose skelbia informaciją apie vis atidedamus skrydžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir vėl tie 'KVALIFIKUOTI IT specialistai iš Eritrėjos'?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių