Quantcast

Britanijos karalienė ragina gyventojus dirbti išvien, kad būtų įveiktas koronavirusas

Britanijos karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) ketvirtadienį pareiškė, kad „mes visi turime atlikti gyvybiškai svarbų vaidmenį“ kovojant su koronaviruso pandemijos sukelta krize, pirmąkart oficialiai komentuodama šį protrūkį.

Jungtinės Karalystės monarchė, dėl epidemijos anksčiau nei planuota išvykusi iš Londono į Vinzoro pilį netoli sostinės, paragino britus semtis stiprybės iš praeities, šaliai žengiant į „didelio nerimo ir netikrumo laikotarpį“.

„Prisimenu, kad mūsų valstybės istorija buvo sukurta žmonių ir bendruomenių, suėjusių dirbti išvien, susitelkusių į mūsų apjungtas pastangas, siekiant bendro tikslo“, – sakoma Bakingamo rūmų paskelbtame Jos Didenybės pranešime.

„Dabar, labiau nei kada nors pastaruoju metu, mes visi turime atlikti gyvybiškai svarbų vaidmenį kaip asmenys – šiandien ir ateinančiomis dienomis, savaitėmis ir mėnesiais“, – pabrėžė ji.

„Esu tikra, kad esame pasiruošę priimti šį iššūkį. Galite neabejoti, kad mano šeima ir aš savo vaidmenį esame pasiruošę atlikti“, – pridūrė ji.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ilona

Ilona portretas
Jetaus kaip jūs galit taip burnoti ant Anglijos karalienes jūs net neverti jos mazojo pirstelio ji labai gera karalienė jums dar toli iki jos negalima sitaip kalbeti save zeminat nebūtų Lietuvių tauta pavydo tauta

Antipatija

Antipatija portretas
Gyventojus ragina dirbti, o pati, valkata, visą gyvenimą piršto nepajudino. Tinginė ir šlaikytinė. Va tokie, karaliai, prezidentai ir jų klikos yra tikrieji žmonijos kenkėjai ir virusai.

nuomone

nuomone portretas
Tai kad tas ryzas nieko nedaro
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių