Quantcast

Brazilijos prezidentas J. Bolsonaras abejoja koronaviruso problemos mastu

Brazilijos prezidentas Jairas Bolsonaras antradienį pareiškė abejojąs dėl naujojo koronaviruso problemos tikrojo masto ir pavadino jį „prasimanymu“. Politikas išsakė savo nuomonę per konferenciją Majamyje.

„Žinoma, problema yra, bet nedidelė. Kaip man atrodo, visa šita istorija su koronavirusu daugiau yra prasimanymas. Viskas yra kitaip, nei skelbia pasauliui žiniasklaida“, - cituoja Brazilijos prezidentą portalas „G1“.

Brazilijos sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, šalyje patvirtinta 30 užsikrėtimo koronavirusu atvejų. Dar apie tūkstantį žmonių medikams kelia įtarimą.

Naujojo koronaviruso Covid-19 sukelto susirgimo protrūkis buvo užfiksuotas praėjusių metų gruodžio pabaigoje Kinijos Uhano mieste, kuriame gyvena 12 milijonų žmonių. Pasaulio sveikatos organizacija pripažino jį tarptautinio masto nepaprastąja situacija. Be Kinijos, infekuotųjų rasta daugiau kaip šimte šalių.

Kinijos valdžia iki šiol patvirtino daugiau kaip 80,7 tūkstančio užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejų, daugiau kaip 3,1 tūkstančio infekuotųjų jau mirė.

Pasaulyje užsikrėtusiųjų skaičius viršijo 100 tūkstančių, daugiau kaip 3,8 tūkstančio žmonių mirė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
nufutbolintas dziungliu lohas mastantis 2 galu....

loxas jis

loxas jis portretas
ir loxo paistalai,bet laikas proto ides,tik va po viskam.

AS

AS portretas
Italijos vienas dundukas politikas irgi abejojo viruso isplitimu.Ragino Italijos neizoliuoti.O po poros dienu patys izoliavosi.Stai Prezidente ,nespjauk i viska taip .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių