Quantcast

Baltieji rūmai: D. Trumpas pergalę užsitikrins laimėjęs trijose valstijose

Baltųjų rūmų spaudos sekretorė ir Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) rinkimų štabo patarėja Kayleigh McEnany (Keili Makenani) mano, kad prezidentas savo varžovą rinkimuose, demokratą Joe Bideną (Džo Baideną) nugalės laimėjęs trijose svyruojančiose valstijose – Pensilvanijoje, Arizonoje ir Džordžijoje.

„Mūsų nuomone, kelias [į pergalę] veda per Arizoną ir Pensilvaniją, išsaugant Džordžiją, kurioje jau pirmaujame“, – interviu televizijai „Fox News“ sakė K. McEnany.

Ji pažymėjo, kad D. Trumpo komanda yra įsitikinusi pergale Pensilvanijoje.

K. McEnany manymu, prezidentas taip pat pirmaus Arizonoje, bet šis pareiškimas prieštarauja preliminarioms JAV televizijų prognozėms.

Paklausta, ar, jos nuomone, D. Trumpas gali užsitikrinti 270 pergalei būtinų rinkikų balsų be Arizonos, K. McEnany atsakė: „Visko gali nutikti.“

Filadelfija, beje, turi itin savotiškų rezultatų istoriją.

Ji taip pat pakartojo D. Trumpo asmeninio advokato Rudy Giuliani (Rudžio Džulianio) žodžius, kad Filadelfijoje (Pensilvanija) balsai skaičiuojami pažeidžiant procedūras.

„Filadelfija, beje, turi itin savotiškų rezultatų istoriją“, – pareiškė K. McEnany.

Pasak jos, už balsų skaičiavimą atsakingi pareigūnai privertė stebėtojus stovėti kelių metrų atstumu nuo jų, taip apribodami galimybes stebėti balsų skaičiavimo procesą ir užtikrinti tikslumą.

„Štai kodėl perskaičiuojame Viskonsine, žiūrime į Mičiganą ir, taip pat, apklausų stebėtojus“, – sakė ji.

Kaip rodo JAV žiniasklaidos prognozės, po antradienį įvy



NAUJAUSI KOMENTARAI

KETVIRTADIENĮ JAU GIRTI JŪS TEN?

KETVIRTADIENĮ JAU GIRTI JŪS TEN? portretas
Tas putlerio klounas jau seniai pralošė, dabar režisuoja komedijas su teismais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių