Quantcast

B. Sandersas nepasiduoda: po operacijos grįš į prezidentinių rinkimų kovą

Dėl užsikimšusios arterijos operuotas kandidatas į JAV prezidentus Bernie‘is Sandersas, jo žmonos duomenimis, jau netrukus grįš į rinkimų kovą. 78-erių politikas greičiausiai savaitgalį bus išrašytas iš ligoninės, pranešė Jane Sanders. Jos vyras esą ketina dalyvauti spalio 15-ąją vyksiančiuose Demokratų partijos kandidatų į prezidentus TV debatuose.

Senatoriaus rinkimų kampanijos renginiai trečiadienį buvo atšaukti iki atskiro sprendimo. Jis prieš tai per vieną pasirodymą Las Vegase pajuto krūtinės skausmus, jam diagnozuota arterijos blokada. B. Sandersui buvo įstatyti du stentai, praplečiantys arterijas.

Jos vyras vėl yra „žvalus“, sakė Jane Sanders. Jis esą trečiadienį didžiąją dienos dalį skyrė pokalbiams su savo darbuotojais apie politinius planus ir „pokštams su medicinos seserimis ir gydytojais“. Medikai, anot moters, patenkinti sveikimo procesu. Po išrašymo iš ligoninės B. Sandersas dar kelias dienas ilsėsis savo gimtajame Berlingtone Vermonto valstijoje.

Viešosios nuomonės apklausos rodo, kad B. Sandersas patenka tarp populiariausių Demokratų partijos kandidatų. Jis atsilieka tik nuo Joe Bideno ir Elizabeth Warren.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Buvo toksai Tarybu Sajungos TSKP CK Politbiuras.

Anonimas

Anonimas portretas
Pradejo dvesti Washingtono demokratu partijos CK Politbiuro seneliu prieglaudos klijentai.

juokas

juokas portretas
dvi kojos grabe beliko ikelti sikna matyt nori mirti kaip prezidentas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių