Quantcast

B. Gantzas: Izraelio aneksija nebus vykdoma, kol nepasibaigs koronaviruso protrūkis

Izraelio gynybos ministras ir paeiliui su Benjaminu Netanyahu premjero pareigas eisiantis Benny'is Gantzas pirmadienį teigė, kad Vakarų Kranto teritorijų aneksija bus vykdoma tik suvaldžius koronaviruso krizę.

Premjero B. Netanyahu koalicinė vyriausybė buvo nusprendusi JAV prezidento Donaldo Trumpo pasiūlytą kontroversišką Artimųjų Rytų taikos planą pradėti vykdyti nuo liepos 1 d.

D. Trumpo plane numatyta, kad Izraelis galėtų prisijungti tam tikras okupuoto Vakarų Kranto dalis, taip pat ir nausėdijas, kurios laikomos neteisėtomis ir prieštaraujančiomis tarptautinei teisei.

Tačiau Izraelyje kasdien vis dar užfiksuojama šimtai užsikrėtimo koronavirusu atvejų, pastaruoju metu COVID-19 atvejų smarkiai padaugėjo ir Vakarų Krante, per televizijos transliuotą susitikimą su aljanso „Mėlyna ir balta“ nariais sakė B. Gantzas.

„Viskas, kas nėra susiję su kova prieš koronavirusą, turės palaukti iki protrūkio pabaigos“, – teigė politikas. Jo biuras vėliau patvirtino, kad B. Gantzas omenyje turėjo būtent Izraelio rengiamus aneksijos planus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ech tas Kopūstas... :/

karma juos suras

karma juos suras portretas
zydai visada visur taip elgesi,viska rodo ju darbai pasaulyje,

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
žydai tesia hitlerio pradėtus darbus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių