Quantcast

Artėja G-7 viršūnių susitikimas: Prancūzijos kurortus užplūdo aktyvistai ir policija

  • Teksto dydis:

Prancūzijos policija įrengia kontrolės punktus ir tikrina Atlanto vandenyno paplūdimius, siekdami užtikrinti saugumą šalies pietvakarinėje pakrantėje artėjant Didžiojo septyneto (G-7) viršūnių susitikimui.

Tuo metu protestuotojai įrengia stovyklas netoli Ispanijos sienos esančiuose miesteliuose, ruošdamiesi akcijoms per rugpjūčio 24-26 dienomis vyksiantį galingųjų demokratinių valstybių lyderių forumą.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) prisijungs prie Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (Emanuelio Makrono) ir Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Japonijos, Kanados ir Italijos lyderių vaizdingame Bjarico kurortiniame miestelyje.

Vietos valdžia visiškai uždarys oro erdvę bei uždarys kelių ir geležinkelių eismą Bjarico link, kad niekas netrukdytų lyderiams. Šis žingsnis trikdo vietos verslą per vasaros atostogų įkarštį Europoje.

Į Bjaricą neįleidžiami aktyvistai planuoja rengti protestus prieš ekonominę nelygybę, klimato kaitą ir kitas problemas toliau pakrantėje esančiuose Hendajuje ir Iriūnėje, taip pat Ispanijos Iruno miestelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
nuo tu karsciu smegenys aptirpo tai pasiilgo matosi islamisku /nuotykiu. taip ir nerimsta tie politdurniai jei tam yra internetas ir kt. priemones neverciancios susiburti bet matosi kazkas trugdo tai juos pirmiausia ir pakis po politpeiliu......

...

... portretas
O ko Al Qaeda durnius vilioja?.. :s
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių