Quantcast

Apklausa: V. Putino populiarumas yra mažiausiais per penkerius metus

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidento Vladimiro Putino rinkiminis reitingas pirmą kartą per penkerius metus nesiekia 60 proc., pranešė nepriklausomas viešosios nuomonės tyrimų institutas.

Remiantis ketvirtadienį paskelbtais Levados centro atliktos apklausos rezultatais, 56 proc. tikėtinų rinkėjų būsimuose prezidento rinkimuose, kurie turėtų įvykti 2024 metais, balsuotų už V. Putiną.

Prieš metus balsuoti už V. Putiną buvo pasirengę 10 proc. daugiau rinkėjų.

Kaip rodo Levados centro duomenys, pastarąjį kartą V. Putino populiarumas buvo nukritęs žemiau 60 proc. ribos 2013 metais.

Nuo 2000 metų Rusijai vadovaujantis V. Putinas kovą buvo perrinktas naujai šešerių metų kadencijai. Anksčiau šiais metais priimta pensijų reforma nusmukdė V. Putino populiarumą, prie kurio nemažai prisidėjo dabar jau išblėsusi euforija dėl Ukrainai priklausančio Krymo pusiasalio aneksijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Putinas yra nieksas. Jis leidzia Ukrainos fasistiniam rezimui zudyti rusus. TSRS per 4 metus sutriuskino Europos fasistines armijas, o cia 4 metus terliojasi su kazkokia tai ukraina. Putinas ISDAVE RUSIJA.

faktas

faktas portretas
Grybauskaitė ir pusės Putino populiarumo niekad neturėjo. Ji yra mažumos prezidentė.

kam

kam portretas
si propoganda? mums neidomu o patys risai zino kas prieko o kalbos stiliumi nepalyginsi su amerikonu ar kt /politveikeju/....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių