Quantcast

Anglijoje vėl duris atvėrus parduotuvėms – pirkėjų eilės nuo paryčių

  • Teksto dydis:

Balandžio 12-ąją pirmą kartą šiais metais Anglijoje duris vėl atvėrė drabužių, avalynės, aksesuarų, namų apyvokos daiktų ir kitos parduotuvės. Kaip ir buvo spėjama, tūkstančiai parduotuvių išsiilgusių pirkėjų nepabūgo lauke stovėti ilgose eilėse, nors daugumoje regionų oro temperatūra siekia nulį ar vos kelis laipsnius šilumos.

Socialiniuose tinkluose pasipylė nuotraukos, kaip žmonės eilėse stovi jau nuo paryčių. Pavyzdžiui, Birminghame gyvenanti moteris užfiksavo, kad apie 6.30 val. ryte, šalia parduotuvės „Primark“, jau buvo išsirikiavusi apytikriai 20-30 žmonių eilė.

Londone, garsiojoje Oxford gatvėje, duris taip pat atvėrė dešimtys ten įsikūrusių parduotuvių. Užfiksuota, kaip į „JD Sports“ plūsta šimtai jaunuolių, kurie taip pat eilėje stovėjo jau nuo paryčių.

Pirmadienio rytą daugelyje regionų pasirodė ir sniegas, tačiau net jis neišgąsdino ir neišvaikė išsirikiavusių pirkėjų. Užfiksuota, kad Brightono mieste eilėse žmonės stovi net ir prasidėjus silpnai pūgai.

Naujienų portalo „Dailymail“ kalbinti pirkėjai pateikė skirtingas versijas, kodėl apsiprendė stovėti eilėse nuo pat pirmos atidarymo dienos.

Vieni tvirtino, kad tiesiog pasiilgo paties drabužių išsirinkimo, lietimo ir apsipirkimo ne internetu proceso, kiti tvirtino, kad internetu pirkti taip ir neįprato, todėl neturėjo kitos išeities, kaip tik stoti į eilę ir laukti.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/ivairenybes/eilese-i-parduotuves-pirkejai-lauke-nuo-paryciu?fbclid=IwAR3JYNsgBTw4QVkeZNcwjwprMW8jMIZTKZoCq3nSIW3T_gMwdh3-q2VOSHY



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juodkalnija

Juodkalnija portretas
Eilinis straipsnis apie rojų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių