Quantcast

A. Lukašenka pasipiktino dėl Rusijos sprendimo: mums svarbiausia – ekonomika

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pirmadienį pareiškė, kad jį apstulbino Rusijos sprendimas uždaryti sieną su Baltarusija dėl koronaviruso plitimo.

„Mums svarbiausia – ekonomika. Deja, visi tie judesiai dėl koronaviruso labai smarkiai atsiliepė ekonomikai. Prieita iki to, kad mūsų brangioji Rusija uždarė sieną su Baltarusija“, - sakė prezidentas, kurio žodžius cituoja naujienų agentūra „BelTA“.

Anot A. Lukašenkos, Baltarusijoje padėtis gana rami, o štai „Rusija tiesiog liepsnoja nuo koronaviruso“. „Tad kas nuo ko turi užsidaryti? Retorinis klausimas“, - pridūrė prezidentas.

Oficialiais duomenimis, Rusijoje nustatyti 63 užsikrėtimo koronavirusu atvejai, Baltarusijoje – 36.

Rusijos ministras pirmininkas Michailas Mišustinas pirmadienį pranešė, kad dėl koronaviruso plitimo priimtas sprendimas uždaryti sieną su Baltarusija žmonių judėjimui.

Naujojo koronaviruso Covid-19 sukelto susirgimo protrūkis buvo užfiksuotas praėjusių metų gruodžio pabaigoje Kinijos Uhano mieste, kuriame gyvena 12 milijonų žmonių. Pasaulio sveikatos organizacija kovo 11 d. pripažino jį pandemija. Be Kinijos, infekuotųjų rasta daugiau kaip 120-yje šalių.

Pasaulyje užsikrėtusiųjų skaičius viršijo 153 tūkstančius, daugiau kaip 5,7 tūkstančiai žmonių mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lika

Lika portretas
Taigi rusai meluoja dėl užsikrėtusių skaičiaus.Naivuoliai.ten Sibire niekas neskaciuoja

?

? portretas
Aukos žmones del akonomikos?

ALGIS

ALGIS portretas
PALYGINKIM RUSIJOS GYVENTOJŲ SKAIČIŲ IR EUROPOS ATSKIRŲ VALSTYBIŲ , SKIRTUMAI DIDŽIULIAI RUSIJOS NAUDAI , O SUSIRGIMAI ATVIRKŠČIAI , VADINASI ŠIUO ATVEJU D E M O K R A T I J A PRALAIMI , O SVARBIAUSIA ŽMOGAUS S V E I K T A .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių