Quantcast

Aktyvistai „nulaužė“ valstybinius Baltarusijos TV kanalus, parodė milicijos smurtą

  • Teksto dydis:

Protestuotojus palaikantys baltarusių programišiai užvakar perėmė valstybinių televizijos kanalų kontrolę ir vietoje oficialių naujienų rodė įrašus, kaip milicija smurtauja Minsko gatvėse.

Kiberpartizanais pasivadinusi programišių grupė paskelbė, kad sėkmingai įsilaužė į visus didžiausius valstybinius kanalus, kaip Belarus-1, ONT ir TV Belarus.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūta

Rūta portretas
Baltarusiai 1,5 mėn taikų taikiausiai išeina į gatves, nes nesutinka su įžūliai suklastotais rinkimais ir reikalauja naujų rinkimų. Jie nedaužo vitrinų, negadina turto. Kas pasikeistų, tai jau jų reikalas. Visi žinom, kad vykstant namo kapitaliniam remontui, kai jame reikia tuo metu patiems gyventi, o pinigų ne kažkas, tenka visko patirti.

Taip

Taip portretas
Pagarbą Lukosenkai,tik taip ir reikia tvarka turi būti jei nesupranta reikia daryt veiksmais ,o konservatoriai kaip elgesį su Lietuvos žmonėm aaa,šaudė kulkomis ką pamiršot matote kitus patys būdami žudikais

Cia ne vatnikai.Vatnikai tyli.

Cia ne vatnikai.Vatnikai tyli. portretas
Cia jaunimas sokineja,kuris nori demokratijos,galvoja gyvens turtingai ,uzdirbs tukstancius.Pavyzdys Lietuva,kuri tikejosi turtu ,o gavosi sudas.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių