Quantcast

27 šalių pareiškimas JT: Kinija privalo persvarstyti saugumo įstatymą Honkongui

Kinija privalo persvarstyti savo nacionalinio saugumo įstatymą Honkongui, kuris „kenkia“ miesto laisvėms, sakoma antradienį paskelbtame 27 šalių pareiškime.

„Mes raginame Kinijos ir Honkongo vyriausybes persvarstyti šio teisės akto įvedimą“, – pareiškė šalys JT Žmogaus teisių taryboje Ženevoje. Tarp šalių, pareiškusių šį retą žodinį priekaištą Pekinui, yra Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija ir Japonija.

Kinija anksčiau antradienį priėmė Honkongui skirtą platų nacionalinio saugumo įstatymą, o kritikai ir daugelis Vakarų vyriausybių baiminasi, kad šis istorinis žingsnis suvaržys tarptautinio finansų centro laisvę ir skaudžiai smogs jo ekonomikai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ou jes

Ou jes  portretas
Anglai su visais opijaus karais pasodine kinus ant opijaus ir nukando nuo Kinijos Honkonga, Prancuzai turejo atsignybe Kwang-Chou-Wan . Vokečiai- Kiautschou O Japonija kaip ir Britanija dare Kinijoje ka norejo. Imperialistai ragina ir aiškina Nu jo nu jo:)

Anonimas

Anonimas portretas
Papūskit kinams po uodega ir nesikiškit į jos vidaus reikalus. Geriau pasiūlykit jankiams kovoti su rasizmu, šiknalaižiai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių